Züblin Romania
                lucrari speciale
EnglezaContact
  HOME  
  PROFIL COMPANIE  
  OBIECTUL ACTIVITATII     PORTOFOLIUL DE LUCRARI      NOUTATI  
  CARIERE  
  CONTACT      
 LUCRARI DIN ZONA
  Muntenia
  Transilvania
  Moldova
  Dobrogea
  Banat
  Oltenia
 LUCRARI DIN DOMENIU
 

 

 

Infrastructura Kaufland, Barbu Vacarescu
 
 
Fundatii piloti 1200 mm

<<    poza 1/    >>
  Datorita caracteristicilor stratificatiei pe amplasament (fosta groapa de imprumut astupata ulterior cu umpluturi) a fost stabilita o solutie de fundare pe piloti pentru structura spatiului comercial Kaufland si o imbunatatire a terenului prin coloane de balast si o perna din material concasat compactat, pentru amplasarea platformelor centrului comercial.
Prin solutia de imbunatatire a terenului din amplasament s-a urmarit reducerea influentei stratului de umpluturi puternic compresibil care putea genera tasari mari si diferentiate. Astfel, pentru consolidarea suprafetei de 1870 mp s-a ales solutia de imbunatatire cu piloti de balast executati prin dubla vibrare, cu diametrul final de cca. 650 mm dispusi dupa o retea de triunghi echilateral cu latura egala cu 1,8 m.
Structura centrului comercial este o constructie tip hala, parter de beton armat prefabricat cu doua deschideri de 27 m si 9 travei de 14,4 m fundata pe piloti de diametru 400 mm si 12 m lungime. Pentru corpul administrativ (P+M+3E) s-a ales solutia de fundare pe piloti de diametru 1200 mm si 15 m lungime.
 
 CONTACT
Str. Domnita Ruxandra, nr. 12, et. 1, Sector 2, Bucuresti, Romania