Züblin Romania
                lucrari speciale
EnglezaContact
  HOME  
  PROFIL COMPANIE  
  OBIECTUL ACTIVITATII     PORTOFOLIUL DE LUCRARI      NOUTATI  
  CARIERE  
  CONTACT      
 LUCRARI DIN ZONA
  Muntenia
  Transilvania
  Moldova
  Dobrogea
  Banat
  Oltenia
 LUCRARI DIN DOMENIU
 

 

 

Infrastructura cladire birouri "The Gate" Piata Presei Libere
 
 
Prim plan - forare piloti; Plan secund-sapare pereti mulati

<<    poza 1/    >>
  In Piata Presei Libere din Bucuresti, pe o suprafata totala de cca. 14000 m2, s-a dorit construirea unui ansamblu de imobile de birouri. Pe quasi-totalitatea proprietatii s-a realizat un subsol, dezvoltat pe trei niveluri subterane avand functiunea de garaje. Suprateran se vor realiza doua turnuri avand regim de inaltime 3S+P+18E, completate cu cate o cladire de inaltime mica (3S+P+2E).
Pentru realizarea lucrarilor de excavare s-a realizat o incinta de pereti mulati de 60 cm grosime, pana la adancimea de -17,50 m.
Pentru realizarea sistemului de spraituire s-a executat o sapatura generala pana la cota -6,00. De la aceasta cota s-a realizat montarea filatei perimetrale, forarea puturilor de epuisment, respectiv exploatarea acestora, micropilotii pentru fundarea cuzinetilor spraiturilor.
Corpurile turn avand regim de inaltime 3S+P+18E s-au fundat pe radiere pilotate. Fiecare radier s-a fundat pe un grup de 277 piloti de 1180 mm diametru si lungimi de 25 m dispusi la interax de cca. 2.5 D.
De asemenea, s-au executat incercari de proba pe micropiloti pentru verificarea tehnologiei si determinarea capacitatii portante, cat si incercari de control pe pilotii din fundatie. Monitorizarea incintei de pereti mulati s-a realizat atat prin metode topometrice, cat si prin masuratori inclinometrice.
 
 CONTACT
Str. Domnita Ruxandra, nr. 12, et. 1, Sector 2, Bucuresti, Romania